Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Εvil

Ελληνικός πολυσχισμός.

Μικρές Αγγελίες.

-Είσαι μετανάστης με όραμα? Έχεις περάσει τη μισή σου ζωή σ΄ένα καράβι ψάχνοντας τη "Γη της Ευαγγελίας" και την άλλη μισή με άλλους δεκαπέντε όμοιους σου σε διαμπερές ρετιρέ στο μεταξουργείο? Οι Ελληνικές τράπεζες έχουν τη λύση για σένα. Με ένα μόνο τηλεφώνημα μπορείς να αφήσεις πίσω σου τις μικροκλοπές στο δρόμο, τις μικροδιαρήξεις σε σπίτια ηλικιωμένων, το μικρεμπόριο «κρέατος» και πρέζας και ν΄αποκτήσεις επιτέλους μια επιχείρηση με προοπτικές κάνοντας το πάθος σου για τα όπλα και τις κατά συρροή δολοφονίες επάγγελμα. Για περισσότερες πληροφορίες πέρνα από το υπουργείο προστασίας του οπλίτη ή από το τμήμα ηθών και αξιών της γειτονιάς σου, όπου με τη συνδρομή διακεκριμένων εγκληματιών θα βρεις την στήριξη και τον ενθουσιασμό που χρειάζεσαι για να αγγίξεις το νεοελληνικό όνειρο για μια άνετη ζωή χωρίς μυρωδιές και ενοχές.

-Είσαι έλληνας 25 με 45 ατάλαντος, ελιτιστής, τεμπέλης, ακαλαίσθητος χωρίς προσωπικότητα ή ενδιαφέρον?¨Έχεις βαρεθεί να τρως τη μια χυλόπιτα πίσω από την άλλη σε bar, γκαλερί, εκδοτικούς οίκους, συναλιακούς χώρους και αποθήκες? Με ένα τηλεφώνημα στην νέα υπηρεσία "No Talent" της βόνταφον, θα καταφέρεις να αξιοποιήσεις την συσσωρεμένη κακία σου αφού μέσα από τη συμβουλές εξειδικευμένων αποτυχημένων καλλιτεχνών θα αποκτήσεις ένα hyper trendy sense of humour και θα καταφέρεις επιτέλους να κρίνεις , να κράζεις και άρα να υπάρχεις ενώ παράλληλα θα εκδικείσαι όλους αυτούς που στο παρελθόν σε απέρριψαν.

-Είσαι χοντρόπετσος έλληνας 45 με 60, πρώην αριστερός νεόπλουτος, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς? Έχεις βαρεθεί να σε λένε στενόμυαλο με στείρες και πεπαλαιωμένες αντιλήψεις? Όταν αρχίζεις να μιλάς οι εθελοντές ακροατές εξαφανίζονται? Ο φιλανθρωπικός οργανισμός νέα ελληνική παχυσαρκία έχει τη λύση. Τέρμα οι ταβέρνες, τα μεθύσια , το ποδόσφαιρο, οι ακριβοπληρωμένες βίζιτες και οι συζητήσεις για αυτοκίνητα, τσιφλίκια, νέες επενδύσεις και μαύρα φράγκα. Με την ενεργή βοήθεια φτασμένων χρυσαυγητών θα καταφέρεις επιτέλους να φιμώσεις τις κραυγές διαμαρτυρίας που σε ταράζουν ενώ με την βοήθεια ειδικών παιδοκτόνων θα καταφέρεις να κάμψεις τις γελοίες αντιστάσεις των επίδοξων κληρονόμων ή απογόνων. Σύντομα θα γευτείς την πλήρη αποδοχή και αναγνώριση από το υπόλοιπο σοσιαλιστικό περιβάλλον σου. Μη ξεχνάς ότι ο κόσμος αυτός σου ανήκει και πόσο όμορφος θα μπορούσε να φαίνεται μέσα από το φυμέ τζάμι του νέου σου οχήματος. (Δις γουόρλντ ιζ μάι φάκιγκ πλευγράουντ)

-Είσαι ελληνίδα από 25 μέχρι 55 και έχεις βαρεθεί τα προάστια και τις κούφιες υποσχέσεις για άπλετο sex, ομορφιά , άψογο κορμί και σύγχρονο στυλ? Η νέα ελληνική φιλοζωική εταιρία σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Φ και την Ε.Π.Ο σου δίνουν τη δυνατότητα να σταματήσεις τις επισκέψεις στον ψυχαναλυτή σου καθώς και την υπέρογκη συνδρομή στο φαρμακείο της γειτονιάς αφού σου δίνουν τη δυνατότητα για μια “λιβ λαικ Kate Μοss” σεξουαλική περιπέτεια στα άδυτα του κέντρου της πόλης μόνο με την αγορά δέκα γραμμαρίων υπέροχης καθαρής κοκαΐνης. Με την αγορά άνω των δέκα γραμμαρίων, ο ελληνικός οργανισμός φαρμάκων σας χαρίζει ένα όμορφο, υγιή μετανάστη για οποιαδήποτε χρήση.

-Είσαι 20 με 25 φοιτητής ονειροπόλος και ρομαντικός, πεπεισμένος ότι είσαι φτιαγμένος για να μεγαλουργήσεις? Με ένα μόνο κλακ στο καινούριο σαιτ του ανεργία/εθνική τράπεζα τζί άρ, θα πειστείς ότι το μέλλον σου είναι όντως μαύρο και ότι η μοναδική διέξοδος για μια λαμπρή σταδιοδρομία είναι ο μιλιταρισμός, ο λα.ο.ς και η μόνιμη θητεία στο στρατό ή στην αστυνομία . Οι έμπειροι ανειδίκευτοι σεκιούριτις/σπέσιαλ γκάρντς μπορούν εύκολα να σου εξηγήσουν πως η κοπρολαγνεία μπορεί να μετατραπεί σε τέχνη και η στολή σε ένδειξη πολιτιστικής κληρονομιάς.

-Είσαι δαιμόνιος blogger/play-maker? Έχεις την εντύπωση ότι κάνεις οτιδήποτε άλλο εκτός από το να σκοτώνεις το χρόνο σου? Ένα χιτ στο σάιτ ντί αι γουάι θα σε πείσει πως ακόμη και ένας κουφός κόκκος κουράδας έχει πιο πολλά να πει για τον cosmos από ότι εσύ.


-Είσαι όμορφο τετράποδο κατοικίδιο με κλίση στους υπολογιστές, την αριθμολογία και την ξιφασκία? Γύρνα πίσω μου λείπεις.

Το μπι κοντίνιουντ

Δεν υπάρχουν σχόλια: